PLT Nedir, Yüksekliği ve Düşüklüğü Ne Anlama Gelir?

Comments ( 11 )

  • PLT’em yüksekti ve devamlı günde sabah akşam birer tablet alıyordum. 336 ya çıkınca Dr. kullanmayı durdur. dedi. Ancak iki hafta sonraki Ayağımdaki enfeksiyon nedeniyle alınan kan testinde değer yine 736 ya çıkmış. Tekrar kullanmaya başladım. Öneriniz nedir? efendim. Selamlarımla\r\nAhmet Doruk

  • Okul için kan gerekti ve test yaptık torunbosit 505 cıktı lanse olma ihtimali var mı

  • Merhabalar
    Benim yapılan kan tahlilinde PLT değeri 100 – 400 aralığı normal gözüküyor benim ise 422 çıkmış acaba bu sonuç bir sorun teşkil eder mi

  • Mrb annemin plt si yüksek günde 9tane thromboreductin kullanıyor ama haddinden fazla halsiz kansızlıkta var dr ilacın kansızlık yaptığını söylemiş bu durumda ilacı kullanmaya devam etmelimiyiz başka tedavisi varmı hangi tahlilleri yaptırmamızı önerirsiniz

  • Mrb ben de tam kan tahlili neticesinde plt 644 cikti oneriniz nedir

  • Benim PLT. On senedir 100. ‘le 135. Çıkıyor benim dikkatimi çekiyor tahlil yaptıran Dr. Söylüyorum hemde internetden araştırıp bilgileniyorum Dr.lar çok önemli değil sen kafaya takma deniyor .Ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim .

  • Merhaba benim PLT 446 çıktı.ayrıca insülinoma 23 aralıkta araştırılarak .PLT yüksek olması nedir. Nasıl düşürebilir. 4 sene önce sigara yı bıraktım 60 kilodan 85 kiloya çıktım. Sonuç PLT yi nasıl düşürürüm yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

  • Hayırlı akşamlar benim plt 142.9 ciddi bir düşüklük mü yoksa normal mi

  • Merhaba Gençliğimde kaza neticesinde dalak alındı şuan 46 yaşındayım plt 633 çıktı.ne yapmalıyım?

  • Merhaba oğlum 4 yasinda trombosit yuksekligi var dediler 645.000 sayisi fakat tekrar tahlil yaptilar 483.000 adet sayisi cikdi tekrar yukselme olurmu yada düsüslugu olurmu zira düşüşlugüde yüksekligide iyi degil diyorlar ama tek sorum tekrar yükselirmi?