kralbetz.combetturkeygiris.orgbahis.comhipas.infowiibet.comrestbetcdn.comtop-casino.bizebetebet.commariogame.netSupertotobetSahabet Giriştarafbetgiris.infoMatadorbetTipobetBedava Deneme Bonusubeylikdüzü korsan taksi Geç Yumurtlama, Geç Döllenme Nedir?

Geç Yumurtlama, Geç Döllenme Nedir?

Comments ( 51 )

  • Mrb.benim adetimten 14 gün gecti 2 kan 2 idrar tahlili yaptırdım ve gebelik görünmüyo.son adet tarhimde 23 eyll ve 21 ila 26 günde bir adet olurum.eşimde sehir dışında calışıyo ve geldğinde adetime 1 hafta yada 4 5 gün kalmıştı ilişki o zamn oldu ..yani gec döllenme yumurtlama olsbilirmi teskkürler

  • İyi günler hocam bundan üç hafta önce kız arkdaşımla prezarvatif yırtıldı korunmasız bi ilişki oldu hemen ella kullandık. 19 gün sonra bugün kan testi <2 negatif çıktı. Dr ultrason sonrada herhalde vajinal ultrasondan baktı hamilelik yok dedi. Yumurta kalın zor gebelik olur dedi. Kız arkadaşım ilk adetten bu yana tam hatırlamıyor ama 34 gün falan geçti gerçi belli olmuyor diyor düzensiz adet hocam sorum geç gebelik olurmu bu durumda ilişkiden 19 gün adetten ortalama 34 gün geçti bi daha tahlil yaptıralımmı yardım ederseniz sevinirim hocam

  • İy günler hocam benim adet dongum 21gunde bir oluyor ama bu ay beş gün gecikti ve bu ay ve bu aydan önce adetim biraz fazla yogun ve sıvı oldu hamile olmak istiyorum bu bebeğin bi habercisimidir

  • Meraba hocam ben 1 yıllık evlıyım hep duzenlıdr adetım benım son adet tarıhım 24 mayıs 14 gun geçti adet olmadım 7 gun gectıgınde test ve kan yaptrdım negatıf cıktı şimdi 14 gun oldu hala adet olmadım geç döllenme olabılırmı

  • Merhaba . Galiba boş gebelik . Senin adına çok üzüldüm . Öğrendiysen benimle paylaşır mısın ? Merak ettim . Hoşçakal

  • Merhaba ben beşinci ayın 11 de bebeğin ölmesi nedeniyle kürtaj oldum altıncı ayın 28 de adet oldum, normalde ayda bir oluyordum bu ay 31 gün geçikti iki hafta önce evde test yaptım negatife çıktı bu geçikmenin kürtajla bir ilgisi varmı hocam

  • Merhaba adetim 9. Gecikti 1. Gun geciktiğinde idrar negatif cıktı 5. Gun geciktiğinde kan negatih cıktı bugun 9. Gun gec dollenme olmus olabilir mi

  • Merhaba hocam. Duzenli olarak adet goren biriyim ama 17 agustostade olmam gerekn adetim olmadi gecen ayin 25de ilk cocuk deneyimini denedik ve sonrada 10gun sonra tekrar bi iliskim oldu esimle cocuk bekliyruz ama olmuyir idrar testibyaptim negatif adette olmadim. Am adet olma zamanimda inanilmaz kasik agrilari vardi ve gece uyutmadi bende yerlesem le diye dusundum bekledim agrilar gecti ama adet yok testte negatif sizce neden kaynakli olabilir.simdielden tesekkurler

  • merhaba ilişkinin üstünden 35 gün geçti adetim 11 gün gecikti şuan adetimin 3.günündeyim fakat korkum şu yönde bunun adet kanaması mk yoksa üstüne görme mi olduğunu anlamak için bu kanamanın bitiminden 8 gün sonra kanda gebelik testi yaptırıcam eğer bu adet kanamasıysa buna rağmen hamile olma şansım var mı?

  • merhaba hocam. 6.ayda tüp bebekten 6haftalıkdüşüğüm var temmuz 22de adet gördüm 10gün sürdü ovulasyon takibiyle 16 17 18 ağustosta yumurtlama 19ağustosta catlama gördüm. 29ağustosta beta bakıldı yoktu. 4eylül gecesi betam 82 6eylül 202 9eylül 591 12eylülde 1879 cıktı fakat kese karından görülmedi bu durumda gebeliğim kaç haftalıktır? yorumlayabilir misiniz

  • Merhaba hocam bende polikistik ovel var evliyim 5 aylık adetim nerdeyse bı ay gecikti adet olmadım bı hafta önce kahverengi bı lekelenmem oldu ağrılı bı şekilde ama hafif ağrı hocam eşimle hastaneye gittik gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hocam hala adet olmadım acaba hamile olabilir miyim

  • Merhabalar
    Bn 1 yıldır evlıyım 3 aydır korunmuyoruz. Adetım hep duzenli gelirdi bu ay 4 gun gecıktı kasık agrılarımda var. Kan testı yaltırdım0.5 cıktı. Goguslerım sıstı koku hassasıyetım var. Hıc hasta da olacak gbı hıssetmıyorum. Sızce 3 gun sonra tekrar kan testı yapsam cıkar mı?

  • Merhaba hocam, en son 29 Eylül’de regl olmuştum. Günü gününe regl olan biriyim ve Şuan regl 5 gün geçikti kan testi ve idrar testi yaptırdım negatif çıktı. Geç döllenme olmuş olabilir mi? Hamile olabilir miyim?

    • Ne çıktı acaba benimde bu şekil oldu geç döllenme mi olmus

  • Hocam mhb son adet tarihim 28 eylül 22 ekim de gebelik war sa belki öğrenebilirim diye erken kan testi yaptırdım sonuç thcg <2.0 bunun üzerine yine de regl olmayın ca bekledim gecikmeyi takiben 1 kasım da tekrar kan tahlili yaptırdım sonuç aynı negatif onun üstünden de 5 gun gecti we hala regl olmadım eczaneden alıp ew de yaptığım testler de tek çizgi bugün son adet tarihimin 39.günü bel ağrı kasık da ara ara kramplar we göğüste dolgunluk war siz ce geç gebelik olabilir mi bu mümkün se kan da ne zmn belli olur şimdiden teşekkür ederim iyi günler

  • Son sat 10.10.2019 normal şartlarda 7.11 de regl olmam gerek ama olmadım hiçbir regl belirtisi de yaşamıyorum. 8.11 de beta 0.00 çıktı 11.11 de 30.53 çıktı sizce normal bir gebelik mi?

  • Merhaba hocam ben normalde28 günde bir adet görüyorum en son 8 ekimde oldum 7 gün gecikme var 4. Gün test alıp evde yaptım tek çizgi çıktı 5.gün kan testi yaptırdım negatif çıktı bugün 7.gün evde tekrar test yaptım tekrar negatif çıktı bundan bir hafta önce kasiklarimda inanılmaz ağrılar oldu ama hastalıkla ilgisi olan bir ağrı değil sizce geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden mi testlerde görünmüyor

  • Merhaba benim enson adetim 7 eylülde oldu normalinde her ay düzenli olarak 7 sinde başlar 6 gün sürerdi fakat ben eylülün 7 sindeki son adetimden sonra bu güne kadar hiç adet olmadım 44 gün geçti testte baktım gebelikte yok sebebi nedirsizce bilgi verirmisiniz

  • Merhaba bn en son 2 ekimde hasta oldum 6 ekimde bitti o tarihten bu yana hasta olmadim webelk testi aldim yaptm neqatf kan werdim beta hcg <0.100 ckti hamile deqilim ultrasonla yumurtalklarim we rahmime bakildi normal bi sorun yok denildi acaba neden hamile deqilm we neden hala hasta olmadm

  • Merhaba hocamm bn 5 aylikk evliyimm bn 5 ay icinde 2 ayy adett duzensizligi yasadimm vee hmnn doktoraa gitimm ve bna dupbastonn verdii bunu kullann veee adetinn duzelsin diee yenii 2 paket kullandimm veee adetim 21 rindde oldumm 5 gun surduu dier ayda 19 zunda oldumm 6 gun surduu ve hamilee kalmamk istiorummm ama arada bir kahve rengii lekelenmelerr oluyor kac kezde bu lekelenme yuzundenn testt yaptimm ama hamilee kalmadimm nedenn kalamiyorumm hocamm

  • Iyi aksamlar hocamm benim adetim 10gun gecikti 5kez idrar testi yaptim negativ bugun doktor bakti hamile olmadimi soledi kan testide negativdi son adetim 16.11.19 du esimle 8.12.19 da iliski yasadim acaba gec dolenme ola bilirmi birda test yaptirmalimiyim yardimci olursaniz sevinirim

  • Merhaba hocam eşimin son adet döngüsü 31 Ekim çatlatma iğnesi Kasım 14 vurulduk 15 16 ilişki oldu 19 ilişki sonra hamile kaldı ve 8 hafta gösteriyor kalp atışı. Dinlemeye gitigimizde normal ultrasyonda doktor bize bebek haftasına göre deyil dedi umutlanmayin fazla fazlada umutsuz olmayın başka doktora gönderdi vajinal kontrolde ikiz çıktı bebeklerden 1.de hafif kibirdama var dediler sonra bize 1 hafta sonra gelin dedi sizce bu normalmi herşey yoluna gire bilirmi 9 ay sonra gele bilirmi bebek yoksa tehlikemi teşkil ediyor yoksa haftasına göre deyilse gecmi dolenmis gelişimi gecmi yoksa daha bebek 4 haftalık mi anlamadım

  • Merhaba hocam adetim 25 günde bir oluyorum ama 3 gün gecikme oldu gebelik testi yaptım negatif sadece bel ağrısı şişkinlik ve beyaz bir akin ti var acaba hamilemiyim

  • Merhaba ben 28 30 günde bir adet gören biriyim adete 1hafta 4 gün az lekeler oldu we bitti adeti 2gün geçe kan testi yaptım negatif 0.100 çıktı geç döllenme olabilirmi siZce arkadaşlar hamilemiyim lütfen cewap bekliyorum

  • Çok düzenli regli olurum asla geçmez ilk defa oldu bu lekeler benim gibi olup hamile olan varmı

  • merhaba. 30 yaşında 1,5 yıllık evliyim. çocuk istiyoruz. adet döngüm 28-30 gün arası.bu ay ki döngüm 37 gün oldu.ve alt karın bölgemde sancım var. doktora gitmek zorunda kaldım 36.günde. doktora gittim ultrason muayenesinde bir şey göremedi. beta hcg tahlili yaptı <0.100 normal değerde çıktı. ilk kez böyle bir döngü yaşıyorum. geç döllenme olabilir mi, kanda çıkmaması geç döllenmeden kaynaklanabilir mi? en son 5 gün önce bir ilişki yaşadık.ne yapmam gerek,birkaç gün daha beklemem sonucu değiştirir mi?

  • 7 mart adet tarihim 2 Nisan da olmam lazımdı ama adet olmadım idrarda negatif çıktı hamile olabilirmiyim adetime hiç gecikme olmazdı

  • Merhaba hocam ben 7 martta adet oldum gün doktora gittim bana letu diye bir ilaç verdi 5 gün sonra tekrar gittiğim de yumurta oluşmamış dedi beni tekrar istedi ben gidemedim virüsten dolayı adetim 10 gün sürdü hiç böyle olmazdı nisanın 2 sinde adet olmam lazımdı ama olmadı 5 gün geçti idrarda test negatif çıktı hamile olma ihtimalim varmı geç yumurtlamış olabilirmiyim

  • Slm hocam çocuk istediğimiz için doktora gittik hsg filmimde sorun yok amh değerim 0.1 çıktı adetimin 3 günü doktora gittim bana letu bir ilaç verdi 5 gün kullandım yumurta oluşmadı bir hafta sonra tekrar istedi ben gidemedim korono yüzünden yumurta geç oluşmuş olabilir mi daha adet olmadım martın 7 si son adetim 27,28 günde bir oluyorum 1, 2 gün önce olurdum ama hiç gecikmezdi lütfen yardımcı olurmusunuz

  • Slm hocam sorulara dönüş yapıyormusunuz cevabınız benim için çok önemli

  • Yinede kan testi yaptirin fakat letuya bagli degisiklik olabilir

  • Kan da bhcg baktiriniz

  • Merhaba 15 gün oldu adet olmadım test yaptım kan verdim negatif çıktı hala gelmedi reglm doktora da gidemiyorum geç döllenme olurmu lütfen aydinlatin

  • Hocam 3 4 ay önce yuz felci geçirdim kortizon ilaçları kullandım onun etkisi olurmu ama ondan sonra düzenli adet oldum martin başında gelecekti gelmedi

  • Pardon Martin başı değil nisanın başında adet olacaktım

  • Stress hormon degisiklikleri duzensizlik yapabilir

  • Merhabalar Bulent bey,
    Ben 6 hafta 3 gunluk hamilemiyim ultrasondan bebegimizi gormeye gittimizde karindan teshisle gorulemedi ve alt kismdan bebegimin kesesinin normalden kucuk oldugu ve kalp atisi henuz baslamamis oldugu goruldu gec dollenme gerceklesmis olacagi soylendi.haftaya tekrar kontrole gidicem fakat icim icimi yiyior 1 sene once missing abort teshisiyle bebegimi almislardi bu arada son adet donemim 10 mart yumurtlama testim 23 ve 24 martta idi birlikteligimiz ise 21 ve 23 martta idi yine ayni durum olurmu diye cok korkuyorum bana yardimci olursaniz cok sevinirim,
    Iyi gunler

  • Bu arada bu donemde dusuk olammasi nedeniyle utragestan ve no spa ilaclarini kulaniyorum bu asamada ne yapabilirim?yarimci olursaniz com sevinirim,tesekkurler simdiden

  • Gec dollenmis olabilir takibr devam

  • Merhaba düzenli bir adetim var 10 gün gecikmem oldu 4.günde kan verdm negatif çıktı 9. Günde doktora gttm ultrasonda 11mm bişi gördü kan verdm negatif çıktı doktorum gec döllenme oldugunu söyledi bana tarlusal ilaç verdi 3 kez kullandm fakat eger gebeysem bu bebeğime zarsr vermişmidir korkuyorm

  • Yumurta gec buyumus olabilir ilac kullanimina bagli da gecikmisnolabilir bhcg testi yaptiriniz.

  • Hocam yumurtalama dönemimi test ile tespit ediyorum özellikle o gün birlikte olmaya özen gösteriyorum.yumurtlama dönemimden 16 gün geçti normalde 14 gün sonra adet oluyordum bu gebeliğe işaret midir

  • Ovulasyon takibinde normalde 16 veya 19. Günde çıkan yumurtlamam bu ay 32.günde çıktı. Bu geç yumurtlama ve geç döllenmeye örnek olabilirmi? Kaç gün sonra gebelik belirtisi olur veya adet olacaksa kaç gün sonra olur acaba ?

  • Hocam meraba mayısın 20 sinde adet oldum fakat adet düzensizliğim var haziranın 13 14 15 inde çok fazla kasik ağrım oldu mide bulantisyla beraber geç döllenme olmus olabilir mi

  • Hocam merhaba haziran 12 de adet oldum 14 de bitti 19 ve 25 haziranda korunmasız eşimle birlikte olduk adetim 4 gun gecikti adet gecikmemin 3 . Gününde verdiğim kan testinde beta hcg 1.20 çıktı ama bugün 4. Gün ve hala adet olmadım bu değer yükselir mi testi tekrarlamalımıyım

  • Iyi günler hocam. 21 haziranda regl oldum. Ve o tarihten itibaren hamile kalmak istiyorum. 28 gunde bir adet oluyordum. 18 temmuzdan itibaren fark ettigim siddetli karın agrilarım oluyor fakat regl olamadim. 24 temmuzda hala regl olamadığım icin kadin dogum doktoruna göründüm. Doktorum yumurtan bu ay gec çatlamış bir kac güne hasta olursun dedi. Aradan bir gun gecti ama hala regl olamadim. 5 temmuz yumurtlamamda yuksek olan gundu. Hamile olsaydim bunu dojtor gorür muydu? Hamile değilsem kac gun sonra regl olurum

  • Yeni gebelikleri usg de goremez en iyisi siz bhcg ile kesinlestirin

  • Merhaba hocam 2015 dogumlu tup bebek bir oglum var cok sukur bu sene 6 Ağustosta dondurulmuş 3. Gün embriyosu ve 1. Kalite transfer edildi ve 18 ağustosta beta hcg 0.100 negatif çıktı ancak doktorum geç döllenme olabilir dedi 2 gün sonra tekrar test istedi…çok strese maruz kaldım bu dönemde ve adetim düzensiz olur ara sıra. Ancak transfer öncesi her şey çok iyi demişti doktorum.
    Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Saygılarımla.

  • İdrarda gebelik testi yaptım silik çıktı tam regl olacağım gün kan testi verdim beta hcg 17 çıktı bu nedir hocam

  • Hocam adetim 9 gün gecikti beta hcg testinde hamilelik çıkmadı progesteron bakıldı 13,6 hamilelik testini adet olmassam tekrarlamam gerekir mi geç döllenme olabilir mi?göğüslerimde şişlik bel ağrısı bir kerede mide bulantısı oldu ama psikolojik mi acaba ?