Comments ( 124 )

  • 14 gün bekledikten sonra nihayet sonucu aldım ama doktorum izindeymiş. amh 5.21 dediler. doktora sorduk sonucunuz güzelmiş dediler laboratuvar daki bayanlar bakalım hayırlısı..

  • ben de bugün amh sonucumu alacağım inşallah herşey gönlümüze göre olur.

  • Yarın AMH test sonucum çıkacak inşallah düzgündür değerlerim.

  • Hocam merhabalar 10 yaşında bir erkek çocuğum var , 5 yıldır çocuk istiyoruz ve iki sefer aşılama yaptırdık özelde ama olmadı devlet hastahanesine gittiğimizdede amh degeri 1.06 çıktığı için tüp bebek yaptırmamızı söylediler .Size sorum amh değerinin bu seviyede olması normal gebeliğe engelmi ,amh degeri tedavi ile yükseltilebilir mi , özelde yaptırdığımız aşılamanın tutmamasının sebebi amh değerinin düşük olması olabilir mi .cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

  • Hocam iyi geceler antimüllerien hormon 0.57 çıktı normal yollardan hamile kalamam mi kalmazsam tedavisi nedir saygilar

  • 41 yaşındayım iki çocuk annesiyim bir tane daha çocuk istiyorum 7 aydır korunmuyorum amh 0 33 çıktı şansım varmj

  • merhaba hocam amh 1,6 cıktı 26 yasındayım neler yapmam gerek

  • Merhaba hocam amh değerim şubat ta 1.6 çıktı.bu değerlehamile kalma olasılığım nedir.diğet yaptırdığım fsh,lh,e2,tsh,prolaktin bunların hepsi çok iyi çıktı.sadece amh da sorun var bu değerle hamile kalma olasılığım nedir.

  • Amh 1.6 çıktı hamile kalma olasılığım nedir….

  • merhaba hocam amh değerim 0,52 çıktı hamile kalma olasılığım nedir

  • 29 yaşındayım hocam daha önce hiç hamile kalamadım.hamile kalmak için ne yapmam gerekiyor.

  • 0,48 amh \r\nne yapmam gerekiyor 🙁

  • Slm hocam amh 0.61 ne yapmam gerekiyor cevap yazarmisiniz

  • Merhabalar hocam;\r\n\r\n38 yaşındayım ve AMH değerim ssk da yaptırdığım testte 0.82 çıktı. Prolaktin 11.38, TSH 0,8667 Şuanda bekarım ve ileride çok büyük bir tehlike altında mıyım evlendiğim zaman çocuk konusunda ? Bu konuda ne yapmalıyım ? Şuanda psikolojik olarak çökmüş durumdayım 1 in altında çıkmasından dolayı.

  • Merhaba hocam bekarim 31 yaşındayım son üç aydır adet düzensizliği yaşadığım için tahliller yaptırdım fsh 9.9 amh 0. 99 prolaktin önce 49 son testte 20 çıktı diğer tahliller normal öneriniz nedir ileride evlendigimde çocuk yapmak için ne kadar şansım var yumurta dondurma yaptirmalimiyim tesekkurler

  • 22 yaşındayım amh 0.84 çıktı ne yapmam gerekiyor

  • Merhaba hocam 30yaşında bekarım adetin 2.günü fsh 14 3. Günde yaptım 19cıktı bir gün içinde bu kadar değişiklik göstermesi normalmidir ?Birde yumurta dondurma işlemi bekarken yapılabilir mi ?

  • Amh testinde aç veya tok olmamız fark eder mi?

  • sorunuza cevap geldi mi acaba benim değerlerde hemen hemen aynı

  • merhabalar benimde amh.0,869 ne yapmamız gerekli normal yollamı tüp bebek mi?

  • 29 yaşımdayım polikistik ovel iki yumurtalığımda da yoğun olduğu söyledi doktorum ama amh hormonum 14.64 çıktı çatlamıyormuş yumurtam olmaz dedi normal yol ile ama çıkan sonucu göstermedim bu sonuca göre ne anlama geliyor

  • Hocam merhaba 24 yaşındayım. Yaşadığım şehrin araştırma hastanesinde amh testim 0.68 çıktı emin olmak için doktor 20 gün sonra tekrar istedi ve 0.33 çıktı özel bi muayenehaneye gittim oradaki doktorda amh istedi Ankara’da testi yaptıracağını söyledi 5.68 çıktı. Hangi sonuca inanmam gerektiğini bilmiyorum şuanda. Sizce ne yapmalıyım

  • Merhabalar hocam 26 yaşındayım esimle yaklasik 2.5 yıldır korunmuyoruz henuz hic gebelik olmadi eşimin sperm hiz ve morfolojide problem var hizli hareket sperm yüzdesi % 10 sperm morfolojisi % 2 sperm total sayısı 13 milyon ayni zamanda 1.derece varikosel mevcut fakat ameliyatlık derecesinde degil 🙁 suan bende muayene aşamasındayim benimde amh degerim 1.53 cıktı doktorum cok iyi denilemez ama iyi sonucunuz dedi sizce bu sonuc neyi ifade ediyor normal yolla gelebelik elde edilebilirmi doktorum aşılama yapalim diyor cevabınız icin simdiden tesekkur ederim..

  • Merhabalar benim antimüllerian hormonum 8.55 çıktı normal mi sizce

  • 34 yaşındayım amh 2,02 çıktı bebek sahibi olmam için yeterli mi

  • Ebru kr hanımefendi hangi dr gittiniz acaba öğrenebilirmiyim gitmek istiyorum bende

  • Merhaba hocam, amh 0,010, bebek sahibi olabilmek için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.

  • Merhaba hocam,
    Bugün AMH test sonucumu aldim moralman çökmüş durumdayım bir ay önce evlendim. Yaşım 45 menapoz dediler ve AMH 0.012 olduğunu söylediler çocuğum olmasını çok istiyorum. Neler yapılabilinir bizi aydinlatirsaniz çok seviniriz.

  • Dr bey merhaba. yaşım 46 be hiç gebelik düşük vs yaşamadım Fsh 28 ama 0.01 çıktı testlerde. Yumurtalarımın çok az kaldığını söyledi doktor. Dondurma işlemi yapılabilir mi? Erken menopoz süreci dedi doktorum. Ne önerirsiniz. Ne yapılabilir

  • Fsh seviyeniz yuksek amh dusuk menapoz surecine girmissiniz bu sureci yavaslatmak adina yeni teknikler uygulanabilir

  • Benim tüp bebek tutuyor ama 2 veya 3aylik olunca kalbi duruyor SMH en son 0.20 di