Comments ( 58 )

  • FSH değeri psikolojik yani çok kafaya takmak düşünmekle yükselen bir değermi.lutfen bu konuda yardımcı olurmusunuz tsk ederim saygılarımla.

  • Fsh 17 hocam ne yapmam gerek

  • Hocam 35 yasindayim fsh 25 lh 8.58 cikmis cocuk sahibi olamicakmiyim ben evlenince

  • 55yaşindayim.\r\n3ay once fsh 10,6 idi\r\nBu ay ise FSH 6,2 olarak belirlendi.\r\nHer memede de solid diye tarif edilen kitleler görüntülendi USG de.\r\nİlaçla menapoza girmek tehlike arzeder mı?\r\nBaşka ne önerirsiniz. Teşekkürler

  • Hocam benm fsh 17.5 prolaktin 36 cikti bunlari nasil dusururum bide bunlar icin verilen ilaclar vucutta odem yapip kilo aldirio mu ?

  • Mrb.hocam yaşım 44, prolaktin 27.900, fish değerim 15.380 hamile kalma şansım nedir?

  • Hocam benim prolaktin 10.06.FSH 22.99.yaşım 39 benim hamile kalma şansım nedir.iki tane kızım var adet düzensizliği başladı bu sene menepoza mı giriyorum bana dönüş yaparsanız sevinirim teşekkürler.

  • Merhaba , 6 aydır adet göremiyorum bu süre içerisinde bir adet iğne ile ilk ay progesteron hormonu yüklendi fakat yine regl olamadım akabinde tarlusal diye bir hap kullanmaya başladım doktor önerisiyle, sonuç yine regl olmadı. Yapilan hormon testlerimde fsh 98 prolaktin 4.97 cıktı ve menopoz denildi yaşım 38 ve cocuk sahibi olmak istiyorum sizden bilgi rica edebilir miyim? Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

  • Merhaba Hocam Bi arkadaşım fsh değeri adetin ikinci günü 14 üçüncü günü 19 çıktı merhaba e yapabiliriz arkadaşım var bekar yumurtalarını alıp da dondursanız ileride çocuk sahibi olabilirmi

  • Hocam cinsel isteksizlij şikayetiyle uroloji dojtoruna gittim fsh 3.13 lh4. 50 e2 32.54 total testosteron 3.27 psa 0.32 çıktı kafam çok karıştı bu sonuçlar neye işarettir acaba

  • FSH=19 bu ne demek

  • Merhaba hocam 44 yaşındayım 5 ay önce evlendim ve cocuk istiyorum test sonuçlarım. Tsh 1.73 fsh 22.58 prolaktin 23.2 estradiol <20 lh 7.62 cocuk sahibi olabilirmiyim aynı zamanda haşemato hastasıyım hipotiz bezinde küçük çaplı ur mevcut insülün dirençim yuksek bana bukonuda yardımcı olabilirmisiniz lütfen

  • Merhaba Hocam; ben 34 yaşındayım ve kendiliğimden hiç adet olmadım sadece ilaçlarla düzenli adet olabiliyorum ve fsh 100 çocuk için bir şansım var mı? size muayeneye gelmek istiyorum.

  • Hocam kolay gelsin. FSH Değerin 11-13 aralığında çıktı. Bu Hamilelik oranında ne kadar etkilidir. Sonuç olarak çok az fazla sorun olacak bir durummudur?

  • 49 yaşında ,estradiol (E2):94.12, fsh 16.92, LH :10.17, prolaktin: 17.97 ve TSH: 1.71 olarak cıktı tetkik sonuç raporunda. Değerler normal mi ?

  • Hocam yasım 22. Fsh 9.66 prolaktin 4.60 çıktı. Her kadın gibi anne olmak istiyorum. Değerim hakkında bana bilgi verir misiniz rica etsem

  • Fsh 36.70 ‘Lh 65.85 hamile kalma sandım nedir acil cvp bekliyorum

  • Hocam yaşım 20 fsh 36.70 lh 65.85 progestron 2.10 sizce sonuçlar nasıl acil cvp bekliyorum

  • selamlar hocam yaşım 25 ve 2 aydır adet olmadım, doktor test yaptığında fsh değerim 71.25 çıktı adet dönemi dışında test yapıldığından mı dır? erken menopoza girmiş olabilirsin dedi ama iki ay önce fsh 12 idi cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler.

  • Merhabalar hocam azospermi teşhisi kondu. Yaşım 27yaşındayım. Yapılan hormon testlerinde fsh15 lh6,09 prolaktin 9,81 total testesteron3,93 estradiol 21,45 çıktı. Görüşünüzü öğrenebilir miyim?

  • Fsh hormonum 39 cikti yumurtalarin hala oldugu soylendi 38 yasindayim hamile kalmam mumkunmu

  • Tsh 2,99 estradiol 25,42 fsh 10,94 lh 4,67 prolaktin 7,26\r\nAdetin 2. Gununde kan alindi. Yasim 38. \r\nYumurta rezervinin düstugunu söyledi. \r\nHenüz bekarim.ne yapmaliyim?

  • Yaşım 46 fsh 8.26 prolaktin 7.24 bu degerlerle normal şartlarda hamile kalma şansımvarmi

  • hocam tsh- 2.04 prolaktın 17.14 fsh-17.85 beta hcg 0,21 kadın doğum doktoru sol yumurtslıkta kist olduğunu söyledi 44 yaşındayım hiç bi şikayetim yok sadece 15 ay önce karaciğer nakli oldum bir sene önce yapılan rahim ağzı kanseri testim tip 16 çıktı .smear testim temiz ama hocam bu şekilde ne gibi bir tedavi uyğulanır ve çoçuk sahibi olabiliemiyim.

  • Hocam merhabalar yasim 22 fsh15 bir tüp bebek bi aşılama yaptım tutmadı hormon iğnelerle yumurta sayısı çoğalıyor ama döllenme olmuyor

  • Hocam merhabalar yasim 22 fsh15 bir tüp bebek bi aşılama yaptım tutmadı hormon iğnelerle yumurta sayısı çoğalıyor ama döllenme olmuyor ne tavsiye edersiniz

  • Hocam merhabalar 32 yaşındayım \r\nSol testisim yok sağ testisin de olması gerekenden küçük azospermi teşhisi konuldu dağ testi yaptırdım 67,22 çıktı çocuk sahibi olma şansım hiç mi yok. Cevabınız için şimdiden teşekkür eser iyi çalışmalar dilerim

  • İyi günle hocam kızım 16 yaşında 10 aydır adet görmüyo fsh 7.39 lh 11ploraktin 11 estradol 55 testesteron 1.12 çıktı .nasıl durumu öğrenebilirmiyim teşekkür ederim.

  • Merhabalar hocam 43 yaşındayım adetimin 3.günü kan tahlili yaptırdım fsh 45 cıktı çocuk düşünmüyoruz korunmak gerekir mi

  • Hocam fsh 26.52\r\nLh9.27 çocuk sahibi olla bilirmiyim cevabınızı bekliyorum lütven yardımcı ollun

  • arkadaslarn fsh hormonunu düsürmek için hayıt tohumu ve testere dişli aslan pencesi cayı yapıp için her gün sabah aksam yemekten 2saat sonra bır tatlı kasıgı bır su bardagı suda 7 dk kaynatıp 15 dk dinlendirip için benim fsh degerim 20.98 di simdi 8 23 cıktı

  • Hocam selamlar yaşım 42 tüp bebek yaptırmak istiyoruz\r\nAşağıdaki tahlillerimi yorumlar mısınız?\r\nProgesteron 0.5 ng/mL \r\n FSH 12.35 \r\n Prolaktin 13.34 \r\n TSH 1.3208 \r\n Serbest T4 0.91 ng/dL \r\n Serbest T3 2.64 pg/mL \r\n Estradiol 40 pg/mL \r\n LH 4.34 mIU/mL

  • MERHABA YAŞIM 46 ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM\r\nDURUMUMU MERAK EDİYORUM.\r\nDEĞERLERİM AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:\r\nAMH 1,168\r\nESTRADİOL 22\r\nFSH 9,17\r\nLH 4,23\r\nPROGESTERON 0,4\r\nPROLAKTİN 11,37\r\nTSH 0,7598\r\nST3 2,43\r\nST4 1,06

  • Hocam ca 125 21.8 TSh 1.82 proktin 21.95 Fsh 19.72 adet kanamalarım 10 gün arayla oluyor 8 10 gün sürüyor

  • Merhabalar fsh değeri 11.6 çıktı. Adetin 2. Günü kan verdim. Hamilelik için sorun olur mu

  • Merhaba Fsh 86.39 ve Amh 0.057, Tsh 1.753 , estradiol 17,yaşım 44 bir yıldir menopoza girdim , ďüşük over rezervi, raporu verildi, bu durumda tup bebek şansim tedavi sonucu yüzde kaç olur, yardımcı olurmusunuz

  • Ocam bende fsh-20.47 Lh-22,4 cikti .cocuk sahibi ola bilirmiyim ?lutfen cevab verin cok onemli benim icin.

  • Merhaba hocam ben 18yasindayim 6yildir adet olamiyorum FSH im 70 estradiol 6.68 TSH 2.24 tsh2.74 prolaktin 7.52 sizce adet olabilirmiyim

  • Mrh hocam FSH 15.88, LG 10.55 E2 57. 95 sonuçu nedir. Hamile kalabilir miyim Tşk ederim

  • Merhaba Bulent hocam. Ben 30 yasindayim 2 senedir evliyim. 3, 4 aydir cocuk sahibi olmaya calisiyorum. sol.yumurtaligimda 4cm lik kist var. lh ve fsh biraz dusuk cikti. fsh 2.20/ lh 1.31) Hamile kalablir miyim yine de. ne yapmam lazim. bu hormanlar ilac kullnmadan dogal yollarla ya da kurler, besinler ile yukselir mi?

  • Merhaba hocam ben 26 yasındayım 5 ay sonra evlenecegım 2019 nisan ayında doktora gittim 1 bucuk ay adet gördüm testler yapıldı prolaktın 36.7 cıktı fsh 14.91. 1ay dogum kontrol hapı kullandım bundan 1 sene öncede fsh 18 di suan prolaktın 10.27 fsh 11.07 bana evlenınce hamile kalamayacagım söylendı bu degerlerle ama doktorum fsh degerlerımın normal oldugunu söyledi kafam karıstı bilgi verırmısınız teşekkürler kolay gelsın hocam

  • Ben pko hastsym yaşım 36 gebelık ıstıyorm degerlerım fsh :7 lh 16 cıktı normal gebelık olurmu? Yoksa aşımaya veya tup bebege basvurulalım mı?

  • Merhaba hocam benim yaş 25 ama 1 yıllık evlim test yaptırdım fhs 21.09 çıktı ne yapmaliyim

  • Hocam erkeğim; fsh 2.57. Lh 5.31 estradiol 24.81 proklaktin 13.26 testler yapıldı doktor 2 hafta sonra gel dedi bunlar testte hep kırmızı gözüküyor yorumlayabilir misiniz?

  • Hocam bugün detaylı muayene oldum yaşım 27 üç yıldır evliyim. Pcos var dedi. Değeri fsh 8.1 çıktı. Buna ek olarakta ploraktin hormonum yüksek çıktı 38.90. Amh bakılmadı. Tsh 2.9 Estradiol 29.12 LH ise 20.78 çıktı. Doktor rahim filmi istedi. Siz tezinizde FSH 10 dan yüksek okunca sorun var demişsiniz. Doktor bana pcos başlangıcı dedi. Değerim 8.1 çıkınca da yüksek dedi. Anlamadım 😔

  • Merhaba çiğdem hanım sorununuza çözüm bulabildiniz mi aynı dert bende de var çünkü şuan