kralbetz.combetturkeygiris.orgbahis.comhipas.infowiibet.comrestbetcdn.comtop-casino.bizebetebet.commariogame.netSupertotobetSahabet Giriştarafbetgiris.infoMatadorbetTipobetBedava Deneme Bonusubeylikdüzü korsan taksi LH (Luteinizing Hormon) Testi - Prof.Dr. Bülent Tıraş

LH (Luteinizing Hormon) Testi

Comments ( 45 )

  • Fsh.74.99 çıktı

  • Fsh.74.99 çıktı hormon ilacı kullanıyorum. 3ay süre hocam ne yapmam gerek yardım edin yaş 38

  • FSH. 71.37 veLH47.95 çıktı hormon ilacı kullanmalı mıyım hocam kullanmassam bir sakıncası var mı yaşım 40. Teşekkürler peki zayıflatan bu değerler düşer mi

  • Mrb fsh:5.30 Lh:15.11 çıktı bebek düsünüyorum ne yapmaliyim yardimci olurmusunuz

  • Fsh 7.31 lh 4.95 hamile kalma sansim varmi

  • Merhaba 23 yaşındayım 3 yıldır evliyim geleneksel yöntemlerle hamilelikten korundum ama şimdi hamile kalmak istiyorum ve adetimin 5 .ci gününde fish değerim 7.02 prolaktin 15.8 LH 6.29 \r\nDoktorum geliyor 1000 reçete etti 3 ay sonra hamile kalmaz san gel dedi ama bu ilaç diyabet hastaları için kullanılıyor acaba bu ilaçla gebe kalabilir miyim?

  • Merhaba hocam 43 yaşındayım üç ay önceki FSH değeri 71.3 LH 59.42 di şimdiki değerler FSH 69.53 LH 51. 61 ne anlama geldiğini söyleyebilirmisiniz menopoza girdiğimi söyledi doktorum bu düşüş iyi birşeymi teşekkür ederim

  • Merhaba hocam 18 yawindayim. FSH-7.8, LH-13.5. Tedavi etmem lazimmi? Tedavi etmezsem hangi sorunlar ve hangi hastaliqlar yarana bilir?

  • merhaba doktor bey sık adet gördüğüm için hormon tahlili yapıldı 48 yaşındayım fsh 16.7 lh 6 87 sonuç olarak menopoz varmı

  • Merhaba ben 33 yaşındayım fsh 23.23 LH 14.55 çıktı.sag yumutalığımda kist var bebek istiyorum.bebeğim olur mu

  • 25 yasindayim 2 cocugum var 4 aydir adet olmuyorum. Fsh 1.18 Lh 0.764 yardimci olursaniz sevinirim

  • 37 yaşındayım,9 yasında kızım var ancak ikinciyi istiyoruz olmuyor.LH 7,37 çıktı.Ne anlama geliyor.hamile kalmaya engelmi.Diğerleri:fsh 7,93 prolaktin 10,53- t4(serbest)13,8-tsh 2,05 çıktı

  • Fsh 34 lh 14 40 yaşındayım tüp bebek olur mu

  • Hocam ovulasyon testi yaptım 3 gün ikiside pembe çıktı bugün 2.cizgi silik çıktı kan testi yaptırdım lh 6.33 fsh 3.99 çıktı bu iyi mi

  • Merhaba
    FSH 4.30 -LH 6.10-PROLAKTIN 14.70-DHEA SO4 253.50-17 OH PROGESTERON 0.88/UG/L ve ESTRADIOL 55.60 cıktı bunlar normal mıdır?

  • Merhaba adetimin ikinci günü hormon testi yaptırdım ki 1.86 fsh 5.71 normalmi

  • Merhaba lh 1.86 fsh 5.71 adetin ikinci günü test yapıldı normalmi

  • Merhaba;
    FSH 7,74, ESTRADİOL 39,44 , LH 3,5 PROLAKTİN 12,88, TSH 0,86 41 yaşındayım . 1,5 yıldır evliyim. 1 yıldır tüp bebek için takip altındayım. %5 şansımın olduğu söylendi. Sizden de yorum alabilir miyim. Teşekkürler.

  • Hocam 41 yaşındayım ikinci çocuk istiyorum Değerlerim FSH 8.6 LH 3.73 E2 37.32 Rrolaktin 8.93 TSH 2.19 Totoltestesteron 0.20 sizce normal yola hamile kalabilirmiyim?Yardımcı olursanık sevinirim

  • Fsh değerim 18.89 Lh 6.12 30 yaşındayım hamile kalmak istiyorum ne yapmam gerekiyor doktorum bir ay daha bekleyelim dedi 2 aydır gidiyorum

  • Iy Gunler benim Adım Makbule 28 YAŞINDAYIM 4 senelik evliyim 3 senedir tedavi görüyorum FSH6.60 LH 6.0 ESTRADIOL 36.44 TSH2.92 PROLAKTIN.21.72 HORMON DEYERLERIM DOKDORUM NORMAL DIYOR YENILERDE ASILAMADA YAPDIRDIK TUTMADI HERANGIBI CIDI SORUNUMU VAR DOKDORUM HERWEY NORMAL DIYOR AMA HALA BEBEYIMIZ OLMUYOR

  • LÜTEİNİZAN HORMON 31.25 çıktı bu nedemek? lütfen hastaneye gidemedim korona yüzünden 😢😢

  • hocam kızım 8 yaşında 1,5yıldır erken ergenlik tedavisi görüyoruz. son yapılan testler şu şekilde sonuç alamadan hastaneden geldik haftaya sonuç almaya çağırıyorlar ama hastahane bulunduğum yere çok uzak ( ben önceki test sonuçlarıyla karşılaştırdım normal gibi ) lütfen yorumlarmısınız;
    Kortizol 11.7 g/dL – 28.04.2020
    ACTH 12.9 pg/mL 0 – 46 28.04.2020
    LHLüteinleştiren Hormon) 0.2 mIU/mL – 28.04.2020
    FSH 1.5 mIU/mL – 28.04.2020
    Pediatrik Estrodiol 5.00 pg/mL 6 – 27 28.04.2020

  • Hocam FSH ve LH cok dusek ben 35 yasinda erkek ve testestoron son bir senedir 200 civarinda ereksiyon olamiyorum azgin olamiyorum haz alamiyorum sertlesme sorunum var.Nasil FSH ve LH yukselturim hangi ilaci kullanmaliyim.

  • Hocam 11.5 yaşında yani 2008 doğulu kızım regl oldu.Lh 4.17
    FSH 7.33
    Akş 105
    Proloktin 20.05
    Estradiol <5
    Trigliserid 101
    Demir 201
    Ldl kolesterol 102-HDL kolesterol 62-kolesterol 168- keratinin 0,48-fosfor 5,64 çıktı.Bu değerler normal mi.Boyu150cm.Boy uzaması devam eder mi.lutfen cevap yazın çok endişeliyim ben bir anneyim